Enter your keyword

Lakáshitel

Harmóniában a pénzügyekkel

Lakáshitel

Megtalálta álmai otthonát? Esetleg még keresi?

Mi megtaláljuk Önnek a legjobb vagy legmegfelelőbb lakáshitelt álmai megvalósításához. A folyamatosan változó és szigorodó piacon nehéz eligazodni, ezért mielőtt döntést hoz, kérje ki szakértőnk véleményét és bízza rá magát, hogy Önnek csak a lényeges dolgokkal kelljen foglalkoznia!

Hogyan használhatja ki optimálisan a lakáshitel felvétel szükségességét?

Hitelfelvétel 20-30, akár 35 évre komoly anyagi elkötelzettség, ezért nagyon fontos, hogy minél kedvezőbb, azaz optimálisabb megoldást válasszunk. Sok millió forint költség többletet jelenthet, a nem megfelelően megválasztott lakáshitel konstrukció. A lakáshitel optimalizálása azt jelenti, hogy a lakáshitel és rendelkezésre álló források megfelelő összhangba kerülnek, hogy annyit fizessen, amennyi feltétlenül szükséges. 14 bank ajánlata közül a legmegfelelőbb kiválasztásán túl, segítünk kialakítani a legjobb stratégiát a visszafizetésre. Több millió forintot spórolhat meg egy megfelelő döntéssel.

Az alábbi táblázatokban tájékoztató jelleggel láthatja, hogy 15 és 20 év távlatában mekkora terhet jelentenek Önnek a különböző összegek piaci forint és államilag támogatott forint lakáshitel konstrukcióban.

Piaci forint lakáshitel konstrukció


Államilag támogatott lakáshitel forint konstrukció

A táblázatokban feltüntetett összegek és kamatok megítélése minden esetben a bank hatásköre és az adható lakáshitelnek feltételei vannak. Az itt látható adatok tájékoztató jelleggel kerültek feltüntetésre, nem minősülnek ajánlattételnek.

A lehetőségek, előnyök és hátrányok kavalkádjában segítünk eligazodni!

Lakást venne, de nem tudja miből és hogyan?

2010 március 1-től legalább 25 % önerő szükséges lakásvásárlás esetén. A megoldás pótingatlan, vagy készpénz. Amennyiben nincs elegendő készpénze és nem rendelkezik pótingatlannal, akkor is lehet megoldás!
Önerő program, mellyel két éven belül lakáshoz juthat.

Ha lakáshitelt kér, ne csak két legismertebb banktól kérjen ajánlatot, vizsgálja meg a teljes piacot. Legalább 10 bank, 5 fajta ajánlata. 50 ajánlatból döntsön, ha már elkötelezi magát, hogy a legmegfelelőbb lakáshitel konstrukciót kapja.

Ha nem látja át, vagy nincs ideje, keressen minket, segítünk!

Kérdezze független tanácsadónkat!

Néhány fő szempont a lakáshitelekről a teljesség igénye nélkül:

  • forint alapon legfeljebb az ingatlan forgalmi értékének 75 %-ig lehet lakáshitelt felvenni, amely pótingatlannal akár 100 % is lehet
  • lízing konstrukcióban a forgalmi érték 80 %-ig lehet hitelt felvenni
  • jövedelem igazolás és legalább 3 hónapos munkaviszony szükséges  a hitelfelvételhez, de bankszámlára érkező bér nem feltétel
  • legalább 1 éves passzív bar listásként lehetséges hitelhez jutni
  • előtakarékossággal jelentősen csökkenthető a banknak visszafizetett összeg
  • akár 35 éves futamidőre fölvehető a lakáshitel
  • türelmi idős konstrukcióban enyhíthetőek a lakáshitel törlesztés kezdeti havi terhei
  • új ingatlan vásárlásához és építéshez államai kamattámogatott lakáshitel igényelhető
  • forint hitelek kamat szintje általában 7 % körül mozog, de ettől lehet lényegesen eltérő is
  • előzetes költségek általában 100-200 eFt-ig terjednek, bár számos bank akció keretében visszautal bizonyos díjakat, pl. az értékbecslés díját, stb.

 

Kapcsolatfelvétel
close slider

    a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező