csütörtök, június 29, 2017
   
TEXT_SIZE

Lakástakarékpénztár

A Lakástakarékpénztár az egyik legmegfelelőbb befektetési forma, amennyiben lakáscélokkal rendelkezik, vagy lakással kapcsolatos teendője lesz!

Mi a Lakástakaréképénztár?


A Lakástakarékpénztár egy kivételes megtakarítási forma. Az ügyfél havi megtakarítása mellé az állam 30 %, legfeljebb 72 000 Ft támogatást nyújt évente. Egy ingatlanra maximum 5 db szerződés köthető, így akár 4 év alatt, 1 440 000 Ft állami támogatást kaphat, aki ezt a megtakarítási formát választja.

Miért előnyös befektetés a Lakástakarékpénztár?

A befektetések hármas vizsgálata, miszerint legyen biztonságos, likvid(elérhető) és magas hozamot lehessen vele elérni. A Lakástakarékpénztár ennek a hármas igénynek maximálisan megfelel. Biztonságos, mert államilag garantált támogatást nyújt. Magas hozamot lehet vele elérni, mert a támogatás intenzitása miatt, a 4 éves távlatú szerződés 12 % feletti hozammal rendelkezik. Likvid, vagyis elérhető, mert ha a megtakarított pénzére valakinek szüksége van, 2-3 hónapon belül minimális költség mellett visszakapja befektetett pénzét. Ez esetben azonban az állami támogatás nem jár.

Mire használható fel a Lakástakarékpénztár?


A Lakástakarékpénztár széleskörű felhasználást biztosít.

  • Vásárlás, építés, lakáscsere

Amennyiben kisebb, nagyobb lakásba költözik, később gyermeke szándékozik vásárolni, telket vásárolna vagy vásárolt és arra építene, de akár még ha lakást cserél és értékkülönbözet keletkezik, úgy arra a Lakástakarékpénztári megtakarítás felhasználható.

  • Felújítás, korszerűsítés, bővítés

Meglévő ingatlanon esztétikai felújítás, gépészet korszerűsítése, tető csere és számos egyéb munkálat finanszírozható.

  • Meglévő lakáshitel tőkecsökkentése

Ha meglévő hitele van, vagy hitelfelvételt tervez, a mellé kötött Lakástakarékpénztári megtakarításból és állami támogatásból előtörlesztheti hitelét, így az állam jelentősen csökkenti az Ön tartozását.

  • Kedvezményes hitelfelvétel

A megtakarítás lejárata után, kedvezményes hitel vehető fel, amellyel szintén kiváltható az esetleg rosszabb kamatozású jelenlegi hitel, vagy további forráshoz juthat. Jelenleg 5 % körüli éves kamat és költség ellenében juthat Lakástakarékpénztári hitelhez.

Mennyi állami támogatás jár a Lakástakarékpénztár után?


A megtakarítás minimális havi összege 650 Ft és egy szerződés maximális megtakarítási összege 20 000 Ft. Minden szerződés mellé, az állam további 30 % támogatást nyújt, de maximum 72 000 Ft-ot évente.

Töltse ki és küldje el alábbi űrlapunkat és munkatársuk hamarosan visszahívja, hogy további információkkal legyen segítségére!

Hitel kalkulátor


Kölcsönösszeg:

(Használj "." formátumú tizedesjegyet)
Futamidő:
Év
Kamatláb:
%
Havi törlesztőrészlet:
HUF

Help

Hitel és kedvezmények

TEGYE FEL KÉRDÉSEIT

  • Mentőcsomag Tisztelt Szerkesztő! Hallottam, hogy a devizahitelesek segítésére a kormány kidolgozta a könnyítő programot, amivel csökkentik a törlesztő részletet.
  • Minimálbérrel hitel A.Attila vagyok és minimálbért keresek hivatalosan,
  • Kedvezőbb EUR hitel Tisztelt Szerkesztő, Jelenleg rendelkezem deviza hitellel (CHF) és érdeklődnék, hogy lehet-e kedvezőbb hitelre kiváltani? 7 500 000 Ft-ot vettünk fel 4 éve és most nagyon magas lett a részlet,...

BÉRKALKULÁTOR

Részletes információk: bérkalkulátor
 

Hitelkiváltás - napi tipp

A hitelkiváltás a korábbi magas kamatú konstrukció átváltása egy kedvezőbb kamatozásúra. Több ezer, de akár több tízezer forintot spórolhat a hitelkiváltás által havonta, amit saját céljaira fordíthat. Érdemes követni a piacot és ha van research online pharmacies jobb ajánlat, élni vele. Keressen minket bizalommal és kérjen díjmentes kalkulációt!

                                                         

 

Lakáshitel - napi tipp

Lakáshitel felvétel esetén a megvásárolandó ingatlan 75 %-a terhelhető le hitellel.Tehát jelenleg jelzálog alapú lakáshitel igényléséhez 25 % önerő szükséges. Keressen minket bizalommal és kérjen díjmentes kalkulációt!

 

Lakáshitel akció

Jogi vélemény

  • Árverezés esetén kártalanítás?  Tisztelt Ügyvéd úr! 2012.-ben elárverezték az ingatlanomat, 18mft.-ot ért, 12mft.-ra értékelték és 7.3mft.-ért elárverezték, egy kiskoruval 1héten belül utcára kerültem kérhetek...

lakásbiztosítás

Valuta konverter

Mennyiség: 

Ebbe:

  

Partnerprogram

Tőzsde

1 DOW 21,454.61
+143.95 (0.68%)    
2 S&P 2,440.69
+21.31 (0.88%)    
3 NASDAQ 6,234.41
+87.79 (1.43%)