Enter your keyword

Melyik Lakáskasszát válasszam

Harmóniában a pénzügyekkel

Jelenleg a piacon négy pénzügyi cég által köthetünk lakáskassza megtakarítást. A megtakarítási konstrukció alapjaiban ugyan az minden intézménynél, némi eltérést a kamat és a futamidő mutathat. Továbbá eltérés lehet, a kezdeti díjak mértéke és a felvehető hitelösszeg és annak kamata a lakáskassza megtakarításon túl.

A négy pénzügyi közvetítő, amellyel cégünk, a Bestbankár Kft. természetesen szerződéses viszonyban áll, ezért Önnek nem kell végig járnia a lehetőségeket, mi egy gombnyomással megmutatunk minden elérhető lehetőséget!

Fundamenta-Lakáskassza

Otp Lakástakarék Zrt.

Erste Lakástakarék Zrt.

Aegon Magyarország Zrt.

Lakástakarékpénztár Zrt.

Melyiket érdemes választani?

Első lépésként tisztáznunk kell a célt

  1. Lakáscélt szeretnénk megvalósítani lakáskasszával. Mikor vásárolunk, mekkora összegre lesz szükség? Tehát mennyi pénzre lesz szükségünk 4, 5, 6, 8, 10 év múlva?

Szükséges-e a saját megtakarítás és állami támogatás mellé további hitelt is felvennünk?

  1. Lakáshitelt vettem fel és abba szeretnék lakáskasszát előtörleszteni. Mikor jár le a hitel, azaz mikor szeretnénk, hogy lejárjon? Például mennyi pénzre van szükségünk ahhoz, hogy 10 év múlva lezárjuk a hitelt?
  2. Lakásfelújításra szeretném felhasználni a lakáskasszát. Mikor szeretném a felújítást elvégezni, mennyi pénzre lesz szükségem hozzá? Szükséges-e további hitel felvétele a felújításhoz?
  3. Mennyire fontosak az induló költségek, mennyire fontos a hűség vállalás vagy egyéb feltétel teljesítése, hogy kevesebbet kelljen a lakáskassza szerződés megkötésekor fizetni?

Átfogó képet adunk az elérhető lehetőségekről

Mekkora összeget kell félre tenni, hogy egy 10 000 000 Ft hitelösszeget a havi törlesztés mellett, 10 év múlva lakáskassza segítségével megszűntessünk?

10 év múlva a jelenlegi kamatszintek mellett, a tartozása 6 622 155 Ft lesz, aminek a törlesztőrészlete 53 000 Ft. Ehhez havonta 34 200 Ft-ot szükséges félretenni és az államtól 1 507 484 Ft támogatást felhasználni, hogy a hitelünk 10 év múlva megszűnjön.

Kapcsolatfelvétel
close slider

    a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező